nuffnang

Tuesday, August 23, 2011

"FIRST GA : CR Perlukan Rakan Alam Maya!!!"

Assalamualaikum w.b.t.


Aku nak join contest ni, sape nak join? sile sile la klik link kat bawah. Dapat hadiah wei...Korang tak nak ke adiah? Bukan senang orang nak bagi adiah hari-hari bese ni, hari jadi pun belum tentu dapat hadiah. Jadik, sile sile sile klik link di bawah untuk support rakan-rakan blogger sekalian =D



KLIK SINI













Wahai rakan-rakan blogger sekalian izinkan daku tag name korang, dan join la contest ni untuk mendapatkan adiah ye. Kite bersaing secara sehat. Rakan-rakan blogger yang aku akan tag adalah..jeng jeng jeng....


1. zul fattah
2. fatin
3. lyssa faizureen
4. cik bunny
5. ajeyy rawk









2 comments:

"Aku"....Nurul Azren said...

Hai, Terima kasih Join GA Cik Reen nie... Gud Luck.

Jom check link kamoo di sini :

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/update-senarai-peserta-first-ga-cr.html

Zul Fattah said...

tima kasih tag aku..

anda mungkin meminati: