nuffnang

Wednesday, August 10, 2011

Along Raje Lawak n' wife serta Hafiz AF datang tempat keje aku....

Selamat pagi!!!!!


Pagi la kan kalau dah pukul 12.00 am. La ni aku dah nak balik keje tapi nak habaq dulu, tadi Along raja lawak datang dengan wife die. Segak rupenye Along ni eyh. Kereta pun boleh tahan power. Tau macam mana aku nak mengkomfom itu Along Raja Lawak? Well, macam bese la, cik Fatin yang kiut miut tolong tanyakan. Tapi yang klakanye, Fatin baru panggil "abang" si Along dah mengangguk kepala dulu menandakan ya die tu Along Raja Lawak. Memang betul-betul pelawak la die ni.Hahahahhaaha...


Sebelum tu Hafiz datang beli barang kat sini. Hafiz dah  bese datang kat sini. Nak heran ape. Tadi dia segak macam pahlawan melayu, pakai baju melayu warna coklat. Baru balik show agaknye. Kereta die ni power jugak. Mude-mude dah pakai kete mewah. Haku???Coming soon. Hahahahahhahaha..


Okei, nak balik. Mengantuk sudeh..babai..

P/S Boss aku pinjam pc untuk entri hari ni..hhehehehee

2 comments:

Fad said...

tahun dpn..insyaAllah..hehe

oli-go said...

aminnnnn..hahhahaha

anda mungkin meminati: