nuffnang

Friday, August 12, 2011

Aku tercium bau kuih bahulu dalam lif =P

Salam Ramadhan...


Nampak sangat eksited nak sambut raye sampai dok dalam lif pun dah tercium bau kuih baulu yang baru di bakar. Perghhhh!!! meleleh air liur wehhh..Boleh batal pose kalau cakap lebih-lebih ni..


Rilek rilek dulu, sebenanya apa yang aku bagi tau ni hanya indah kabar dari rupa. Bila di ingatkan balik geli plak tekak aku nak membayangkan kuih baulu yang kat dalam lif tu.


Aku baru turun dari customer service kat level 3. Masuk je lif ade tiga orang uncle-uncle ney..Bile aku pijak je lantai lif tu aku dah tercium bau kuih baulu tu. Pikir logik mane plak datang kuih baulu, sebab bau baulu die pelik sikit. Setelah di amati dan di teliti, aku dengan kadar segera menahan nafas. Sebab bau baulu  tu datang nye dari bau badan dorang..Yakkkksssss..Entah ape la yang dorang makan sampai aku boleh terbau baulu dalam lif. Kembang tekak aku nak menyedut udara dalam lif tu. Hahahaha..Aku yang teruk atau dorang yang teruk? Mesti la aku kan.. Tak senonoh. Boleh plak aku samakan bau badan dorang dengan bau baulu. Hahahaha.. Sorry la ye kepada penggemar-penggemar baulu. Den tak sengajo..hahahhahaa..


1 comment:

KimiCnoL said...

haha..diorang baru lepas makan bahulu lettew..tapi bahulu cicah teh memey sedap! ;)
kenape perempuan suka menaruh harapan??

anda mungkin meminati: