nuffnang

Tuesday, August 23, 2011

Aku dapat duit raye!!!! Korang dapat ke???

Salam Ramadhan yang ke 24....hehehhehehe


Jangan berasa jeles bile bace title entri aku ni ye. muehehehehhehehe (gelak keji) Sungguh macam tak percaya, tapi memang kena percaya, aku yang dah besar gedabak ni dapat duit raye. First time aku dapat duit raye yang nilainye begitu BESO. Seumur idop aku, mane penah nak dapat duit raye banyak macam gini. Korang-korang mesti penah kan. Untung la korang. Bile dah merasa dapat duit raye banyak neh, tu yang jadi PEGHAK TAK TENTU HALA. hahahhahaha..Tapi aku tak kan gune duit ni sorang-sorang. Mungkin rezeki hari raye kot. Duit ni aku gunekan untuk beli HADIAH untuk pemenang-pemenang 1st GA aku beberapa minggu lepas yang tarikh tutupnye jumaat ni. Kalau sempat aku bagi tau pemenangnye hari jumaat ni jugak. Kalau tak sempat kena tunggu raye la jawabnye. Sebab kat kampung takde tenet. La ni aku dok memikirkan hadiah apakah yang sesuai untuk diberikan kepada pemenang. Aku nak hadiah tu sesuai dengan lelaki dan perempuan. Yang boleh di bawak kemana saja (saja nak suh korang menghargai pemberian aku yang tak seberapa tu) Sesiapa ada idea boleh kemukakan. Nanti boleh le aku buat pilihan.


Berbalik kepada duit raye yang aku dapat, aku nak merakamkan dengan pita video kepada bos aku yang baik hati kerana telah memberi aku dengan Fatin duit raye yang rasenye kite orang tak patut dapat kot. Hahahahhaha..Sebab kite orang keje tak sampai setahun pun. Kalau cik Fatin lagi la tak hengat happynye bile bos bagi duit raye. Macam kawan  dibuatnye bos tu. Pape pun terime kasih sekali lagi la boss.. I lappp u punye anak yang hensem tu..muahahhahahahahahhahahahhahahha






p/s bos saya dan anaknye memang macho..hahahahhaha



No comments:

anda mungkin meminati: