nuffnang

Monday, July 18, 2011

TERLIUQ WAKTU BERBUKA PUASA

http://tirana91.blogspot.com/2011/07/segmen-terliuq-waktu-berbuka-puasa.html

Waaaaaaa..Pose dah nak dekat..banyak benda yang aku teringin makan..Perghhh..boleh batal pose sunat aku hari ni...Senarai MAKANAN TERKELIUQ WAKTU BERBUKA PUASA aku adalah:


1. Soya (simple je sebab soya hari2 buleh dapat. Tapi soya bulan pose rasenye len ckit)
2. Kurma (ni pun same, bulan tak pose pun boleh dpt. aku pedulik hape. Aku ttp suke sebab bulan pose punye kurma rase len.muahahahhaha)
3. Segale jenis kuih yang jarang di jumpe kalau tak bulan pose (kuih ape aku pun tak tau)
4. Air tebu (macam bese la reason aku, air tebu bulan pose tak same dengan air tebu bulan bese)
5. Daging panggang
6. Roti John
7. Sup sayur (mak aku selalu buat time bulan pose je)
8. Kuih buah melaka. (mak aku selalu buat time bulan pose je)
9. Ayam percik dan ayam Golek...
10. Otak-otak

Setakat ni je yang terlintas kat kepala. Huhuhuhuhu.. Kalau dok kat tengah-tengah bazar ramadhan, kompem seratus list makanan yang ada kat sini. Muahahahha. Sesungguhnye saya seorang yang suka makan. Kekekekeke...

4 comments:

Athira Husna said...

hehehe,,byk nye mknan awk ye,, sy pon ikut terliuq ni.. tq ye sbb join,, ;)

oli-go said...

same2..

Athira Husna said...

it's ur turn!

http://tirana91.blogspot.com/2011/08/merisik-kabar-group-3.html

miezah said...

meleleh habis lar ..
sggah dri group3 segmen yg sama ..

~selamat berbuka~

anda mungkin meminati: