nuffnang

Friday, July 29, 2011

Tahun 2012 Kita akan Musnah??

Assalamualaikum w.b.t

Selamat Pagi..Pagi ar sebab aku online mase ni dah pukol 3.07 pagi. amekawwwwwww...lepas balik keje tadi aku borak-borak dengan housemate aku. Pastu die suh aku view blog member mase diploma dulu..

Member aku kat sebelah ni dah selamat berdengkor kroh kroh..aku dok sibuk menaip entri sambil terjah blog kawan baru aku ney. Thanx ar korang sebab follow aku. Insyaallah aku follow korang balik. 

Tadi aku ada baca satu entri ni. Ayat pertama je dah buat jantung aku rase macam nak luruh. Maha Suci Allah. Hope kite semua dilindungi. Kalau korang nak tau aku tengah cakap pasal ape skang ni klik sini.


OK nak sambung tido. Mengantuk sangat dah ni. Selamat membaca dan ambil iktibar ye. Babai



p/s hujan-hujan ni memang syok tido....yyehaaaaa!!!!!




No comments:

anda mungkin meminati: