nuffnang

Wednesday, June 29, 2011

Banyak Hadis Mengenai Bulan Rejab Lemah dan Palsu

Assalamualaikum w.b.t

Haaaaa..yang ni memang wajib bace. Dulu aku pun tak tau rupe-rupenye banyak buku kt pasaran yang  tentang bulan Rejab ni lemah dan palsu. Aku ade beli satu buah buku pasal amalan bulan rejab ni Tapi pernah gak terdetik rase pelik dalam hati aku bile bace buku tu. Tapi aku buang rase pelik tu, sebab aku pun bukan banyak ilmu sgt.

Sampai la aku terjumpe artikel ni kat paper. So aku rase aku patut share dengan korang. Sebab perkara baik. At least kite tak salah faham tentang hukum hakam agama ni. Selagi nyawa di kandung badan, kite kena sentiasa mencari ilmu. Sila bace artikel yang aku tempel ni ye:

Sorry kalau tak clear

Ni la artikel yang aku cakap tu. Hope bergune kat korang sume. Selamat membaca!!!! =D


P/S Carilah ilmu sampai ke negeri China.



No comments:

anda mungkin meminati: