nuffnang

Sunday, May 15, 2011

my blog my note book??????

Assalamualaikum w.b.t

Aku suke bace blog org then tengok dorang punye follower. Bapak la ramai. Kadang-kadang timbul gak keinginan nak jadi mcm dorang. Contoh mcm Yuyu Zulaikha yang ade follower ribu riban tu. Tapi memandangkan aku ni masih lagi amatur dalam dunie blog ni, aku simpan dulu keinginan aku tu elok-elok kt ceruk hati ni.


Dan bile aku pikir balik, aku tak perlukan semua tu, aku tak kisah ade orang nak bace blog aku atau pun tak. Sebab aku memang minat kalau bab menaip dan menulis ni. Jadi, aku nak gune blog ni untuk tempat aku kongsi mcm2..Aku mule terpikir aku nak gune blog ni untuk ape..jeng jeng jeng..selain daripada kongsi ilmu dengan blogger2 yang len, aku nak bg tau everything yang family aku tak tau psl aku...tak kisah la kalau dorang bace or tak..one day aku pasti dorang akan baca. Dan aku jugak nak gune blog ni untuk menyampaikan msg aku yang aku tak mampu nak sampaikan melalui mulut. Mungkin ape yang aku inginkan akan tercapai bile aku dah menutup mata nanti. Jadi aku nak gune medium ni untuk bagi tau sume orang2 yang aku sayang, apa perasaan aku kt dorang, apa yang aku harap kan dari dorang, dan kata-maaf dari aku untuk dorang.


Bukan ape, kite bukan tau ajal maut kite bile. Takut tak sempat mintak maap je kalau mase dh tibe. Especially kawan-kawan yang dah terputus hubungan. At least selagi ade internet ni, gune kannye dengan sebaik mungkin ke arah kebaikan. So, aku akan mule menaip sume tu esok..Hope aku tak lupe la nak menaip esok..


P/S> boss bak pinjam pc jap nak menaip kt blog ni..hehehehehe

No comments:

anda mungkin meminati: