nuffnang

Wednesday, May 25, 2011

Kegillaan aku menonton cite Korea sukar dibendung

Assalamualaikum w.b.t


Habis satu espidod daaaa..kalau bukan disebakan kat opis, dah lame aku marathon cite Korea ni. Tapi mengingatkan di sekeliling aku ni ade ramai org, so aku batalkan hasrat aku tu lalu menaip kat belog ney...


Time kasih la kt asraf kerane sudi mengepos CD yang telah di burnkan utk aku..terharu gile ney..walaupun kami tak penah jumpe, tapi kami still kawan.mcm kawan lame..siap bg pinjam cd korea lg. Cite yang aku tgh tgk ni tajuknye Personal taste. Klako nak mampos. Aku dh tersengih-sengih sorang kt pc ni. Seb bek bos belum masuk agi. tak masuk puntak pe..lagi aku suke..boleh le aku menonton sampai pengsan..haahahhaha.


Nak continue episod 2 plak..hehehe...Lee Min Ho yang hensem..tunggu akuu!!!!!!!hahahahhahaa

No comments:

anda mungkin meminati: