nuffnang

Wednesday, April 6, 2011

Ni die design aku yang anggun (mesti pengsan sume orang tengok)

Salam,

Seperti yang dijanjikan, aku nak letak design aku yang anggun. Lepas siap wat cover note dan fax kt customer aku terus save in jpeg...so dh boleh upload..tgk ni.jgn tutup mate plak..
ni design yang ke-2


Entah bape puluh kali aku adjust..yang 1st tak dpt nk upload sebab tak tau la pe ke halnye..aku nk copy paste, ade plak benda yg tertinggal..bia la design yg 1st tu ye...tegk yg ni plak

design ke-3

Yang ni pilihan warna aku..sebab kale hitam dengan merah ni memang nmpk cantik bile di matchkan..tapi burok kan..hahaha..seblom org ckp burok bek aku mengaku dulu..tarak idea beb...aku continue dengan design aku yang ke-4..



design ke-4

Ni ade yang tak cukop ni sbb besar sgt..ni la design ke empat yang aku buat..memang tak menarik..aku sendiri tak minat tapi dh boss mintak, aku bg je la ape yang termampu aku buat..next time aku buat lebih ok lagi..yang last kt bawah ni..aku dh mls nk buat..hahaha..


design ke-5
So ni yang terakhir tapi kalau boss suh aku buat lagi maknanya ni bukan yang terakhir lle..sebab yang atas ni sumnye cumel sgt kan, tak mustahil bos aku mereject sumenye..hahahaha..pape pon aku dh emal sumenye kat die..keje dh settle..sape nak meninggalkan komen, dipersilakan..jangan malu2 jangan segan2...nk chow dulu..papai..




No comments:

anda mungkin meminati: