nuffnang

Tuesday, April 5, 2011

Mimpi pelik2 apa maknanya???

Salam..
Sejak dua menjak ni aku selalu mimpi orang yang aku nak jumpe. apa maknanya tu? Aku akan jumpe die ke atau tak kan dpt jumpe die langsung??Jeng jeng...
Mungkin aku teringat kt orang tu sangat kot sebab tu boleh terbawa-bawa dalam mimpi. Dan mungkin jugak tu mainan tido sebab mimpi aku tu tak la logik sangat. Buat aku bertambah teringat kat orang tu ade la..Sabo je..Tapi di sebabkan penat yang terlampau so, aku pun tak bape nak ingat sangat jalan cite mimpi tu cam mana..Just tau aku mimpi dan aku mimpi tentang sape..tu je..
Tapi kalau mimpi tu menjadi kenyataan mcm mana? Aku tak prepare dari segi fizikal dan mental ney...Kena redha je le kalau mimpi tu jadi kenyataan. Harap2 lepas ni mimpi2 tu tak mengganggu aku. Bikin aku jiwa kacau je..huh..

No comments:

anda mungkin meminati: