nuffnang

Tuesday, April 19, 2011

Hafiz AF8 kehabisan minyak kete??????

Assalamualaikum w.b.t.
Selamat pagi sume!!!!!(dengan penuh ceria) Pagi ni terpaksa menaip dalam gelap (bape banyak typo daaaa) sebab dorang belum on lampu ofis lagi. Aku plak tak tau kt mana letaknye suis lampu tu. So aku menaip la dalam gelap...boleh dikatakan menaip mengikut gerak hati ni. hahahahhahaha..

Entry hari ni adalah pasal Hafiz AF8..hahahahahaha..bukan nak mengumpat tau..Just share cite je. Semalam die datang kat petronas tempat aku keje tu, kalau datang petronas sah sah la isi minyak kan. Dah selalu nampak die kat area situ. Die tinggal kat situ kot. Die pegi jumpe Nazli nak tanya pasal minyak. Then Nazli suh la aku bagi botol air mineral yang aku selalu kumpul selepas aku minum. Seb bek ade. Aku ni pelanggan tetap air mineral kat petronas tu.

Dia beli minyak 2T rupenye. Eyh, kete gune minyak 2T ke? Aku pun tak tau la sebab aku tak penah gune kete. Bawak kete apetah lagi, boleh masuk longkang. Lepas tu ade sorang lelaki masuk, Hafiz dok bercakap dengan orang tu. Mungkin die punye bos atau pape la. Lepas tu dengan selamba biawak nye die bawak minyak 2T tu keluar tanpa membayarnye. hahahahaha...aku dengan Fatin tengok je. Kite orang takut nak cakap sebenarnye. Aku pun suh la Nazli yang cakap."Eyh bang, minyak tu belum bayar lagi" Lebih kurang macam tu la ayat Nazli. Hafiz pun tepuk dahi sambil cakap "Eyh, astaghfirullahalazim...nape akak tak cakap?" hahahhahhaa..seb bek die peramah. So ok la. Lepas die pegi tu,aku dengan Fatin bantai gelak gila.

Hafiz dah jumpa, Ako dah jumpe, Ezany pun dah, tapi bile plak nak jumpe Anuar Zain?huhuhuhuhu

No comments:

anda mungkin meminati: