nuffnang

Thursday, March 31, 2011

Memori kek coklat kukus

Ape yang best sangat kek coklat kukus ni? Sedap ar wei..memang mavelous gile..tu untuk tekak aku, tak tau la tekak korang cam ne..Semalam Nazly bawak kek coklat kukus tu utk kite org..Huhuhuuhhu..memang menggelejat aku bile die tunjuk kek tu kat kite org..nk wat cam mane dh memang feveret aku..

bile tengok kek tu aku teringat kt seseorang. Die la yang ajar aku buat kek coklat kukus sampai aku pandai. Die la yang tolong cari bahan2 untuk buat kek tu untuk aku sebab aku ni memang tak pandai masak. Tapi bile aku dh suke, aku akan blaja buat sendiri. Ye la dah tekak sendiri takkan la nak suruh orang yang masak kan. peberet pulak tu. kalau hari-hari suh orang masak kan benda yang same mau kena penampa maut. Lepas tu Nazly ckp nk wat cheese kek..haduiii...sebijik mcm dia..dia pun pandai buat cheese kek tapi aku tak sempat nk buat sebab susah gile.hahaha..bli kat kedai sudah.. Tapi Nazly memang betul2 buat aku teringat kat die..

Entah kat mana dia skang dan ape kabar agaknye..Aku harap die sihat dan selamat walau kat mana die berada. Dan aku berharap hatinya tak berubah....

No comments:

anda mungkin meminati: